Wintercursussen gaan binnenkort van start

De eerste wintercursus start in de eerste volle week van september. Meedoen? Schrijf je dan nu in en tot ziens op de tennisbaan!

Inschrijven Lesaanbod
Nieuw!
Padel bij PSBJ vanaf september

Naast tennisles verzorgt TSBJ – of liever gezegd PSBJ – binnenkort ook padellessen. Tot ziens op de padelbaan!

Lesaanbod

Bij Tennisschool Berry Janse gaan we het hele jaar door. Jaarlijks organiseren wij twee wintercursussen van 13 lessen en twee keer vrij spelen en zomercursus van 12 of 13 lessen voor beginners, gevorderden en competitiespelers. De eerste wintercursus start in de eerste volle week van september en de tweede start in de eerste week van januari. De zomercursus duurt van half april tot begin juli. Wij starten 6 september met de nieuwe cursussen op alle locaties. Al gezien dat wij per 1 september starten met PSBJ? Locaties volgen nog. Dekker Zoetermeer en LTV Bleiswijk zijn druk met alle voorbereidingen. Tot ziens op de tennis- en/of padelbaan!

We geven les op de volgende locaties:

Dekker Zoetermeer

Scheglaan 12, 2718 KZ Zoetermeer

In het Sport, Party- en Conferentiecentrum Dekker Zoetermeer is ons hoofdkantoor gevestigd. Via de sportingang komt u bij de 9 binnentennisbanen, 4 padelbanen en 10 buitentennisbanen. Aan de buitenbanen ligt het gezellige tennisrestaurant met een zonnig terras en  een afwisselende menukaart. Dekker Zoetermeer ligt zeer centraal en heeft 600 gratis parkeerplaatsen.

Nu inschrijven

LTV Bleiswijk

Götzenhainsingel 14, 2665 KP Bleiswijk

Tennisvereniging Bleiswijk staat voor gezelligheid, een gepast ambitienivo en sportieve ontwikkeling voor tennisleden (jong en oud). Allen op hun eigen niveau. Er kan zowel in de zomer als de winter worden gespeeld op de 10 smashcourt banen. LTV Bleiswijk is een vereniging met ca. 700 leden, waarvan ca. 150 jeugdleden en 100 veel spelende 55-plussers. De organisatie draait mede dankzij het grote aantal actieve vrijwilligers. De sportieve clubevenementen zijn van een prima nivo en de open toernooien (jeugd en senioren) staan uitstekend aangeschreven.

Nu inschrijven

Love '70

Wiekslag 5, 2751 EW Moerkapelle

Love ’70 gevestigd in Moerkapelle. Het is een kleine gezellige vereniging met ca. 115 leden. Zij spelen op 5 verlichte mateco tennisbanen met een rubbercoating. Het hele jaar door spelen de leden op de buitenbanen en worden er evenementen georganiseerd. Al met al een ongecompliceerde vereniging met veel goedwillende vrijwilligers. Een groot plezier om daar onze tennislessen te kunnen geven.

Nu inschrijven

Tennishal Bleiswijk

Kooilaan 1, 2665 KR Bleiswijk

Het prachtige sport- en recreatiecentrum ligt aan de Rotte in Bleiswijk. De 4 plexipave binnenbanen behoren tot de beste ondergrond die je kunt aantreffen over de gehele wereld. De gemoedelijke sfeer in het centrum zorgt er voor dat een ieder zich snel thuis voelt.

Nu inschrijven
Minicursus van 6 tot 9 jaar

Minicursus van 6 tot 9 jaar

Wij werken met de minicursussen in fase ROOD van Tenniskids. Tenniskids is een uitdagend tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met Tenniskids leren kinderen op een verslavend leuke manier tennissen. Ze leren de sport te spelen met spelvormen en materialen die passen bij hun leeftijd en ontwikkeling. Kijk ook eens op www.tenniskids.nl

Nu inschrijven
Jeugdcursus van 9 tot 18 jaar

Jeugdcursus van 9 tot 18 jaar

De jeugdcursussen worden ingevuld met groepjes van 4 of 6 kinderen. Afhankelijk van de eigen keuze en locatie waar getraind gaat worden. Zowel het leren van de tennisvaardigheden als het sociale aspect van met elkaar omgaan vinden wij belangrijk. Plezier zorgen wij voor en de rest is aan jou!

Nu inschrijven
Volwassenencursus

Volwassenencursus

Ontspanning door inspanning zeggen wij bij TSBJ. Het gaat ook op de tennisbaan om beleving. Dat gaan wij u laten ervaren. Door leermomenten en dynamische oefenvormen kunt u uw tennisvaardigheden verbeteren. Met heel veel plezier op naar uw top!

Nu inschrijven
Privéles

Privéles

Met 1 of 2 personen kunt u een cursus volgen. Wij begeleiden u met een programma op maat. Met elkaar stellen wij een programma samen om het beoogde doel op een plezierige ontspannen wijze te bereiken. De techniek staat in dienst van het doel waarmee we spelen.

Nu inschrijven

Over TSBJ

(more…)

Team TSBJ

Administratie Administratie

Als het om de financiële administratie gaat komt u hier terecht. Met veel plezier ondersteun ik TSBJ naast de tennisbaan. Mijn dagelijkse werk is de organisatie op orde houden. Dus zijn er vragen van administratieve aard mailen naar administratie@tsbj.nl.

Eric van der Jagt Eric van der Jagt

Samen met Christel, Natassja en Berry ben ik als clubtrainer verbonden aan LTV Bleiswijk , waar wij invulling geven aan de tennislessen. Met veel enthousiasme, betrokkenheid en vakkennis geef ik een constructieve bijdrage aan de ontwikkeling van de leden en zo ook aan mijzelf. Tot ziens op de tennisbaan!

Natassja van Leeuwen Natassja van Leeuwen

Het werken met volwassen, kinderen en binnen een gemotiveerd team is een fijne afwisselende uitdaging. Op dit moment heeft vooral Tenniskids mijn interesse. En daarnaast het werken binnen een tennisvereniging. De komende jaren zal ik met veel plezier op de tennisbaan te vinden zijn!

Christel Bijvoet Christel Bijvoet

Voor de meeste tennissers ben ik een bekend gezicht bij de tennisschool. Het geeft veel plezier om je in tennisland te blijven ontwikkelen. Door deze ontwikkeling kan ik een ieder de beleving van tennis laten ervaren. Vroeg of laat ontdek je... Christel Bijvoet bij Tennisschool Berry Janse

Berry Janse Berry Janse

Juist door vele jaren aan ervaring als tennisleraar kan ik de beleving van de tennissport goed overbrengen. Het is leuk om te werken met een team van leraren en in aanraking te komen met verschillende culturen van verenigingen. Ik ben het manusje van alles en ondersteun de leraren bij al hun werkzaamheden.

Contact

Wilt u meer weten over de tennisschool, de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Vul onderstaand formulier in, mail naar team@tsbj.nl of bel 079 368 42 06.

Wilt u direct inschrijven voor een tenniscursus gebruik dan het inschrijfformulier.